Han bekreftet ryktene som sirkulerer

Spenningen mellom oss er kreativ Olav ble tildelt som en belønning for fremragende tjenester til sitt land og menneskehet. Deres åttende studioalbum, Analogue, ble utgitt i 2005 og ble en stor hit rundt om i verden, og oppnådde Platinum-sertifisering i Storbritannia. Resultatet ble utgitt som et live-album i september, og den akustiske versjonen av “Take On Me” ble skapt av Hollywood-filmen Deadpool 2.

Paul Waaktaar-Savoy beskriver Harket som “helt forskjellig fra meg”. Den 14. april 1993 bruker hun Tomine som hennes fornavn. Morten er veldig lojal og han er rettferdig i å gi folk sjansen, vise dem hvem de er og hva de er verdt før du dømmer dem.

De tre medlemmene av a-ha, Morten Harket, Magne Furuholmen og Paul Waaktaar-Savoy ble utnevnt til riddere av 1. klasse i den kongelige norske ordningen. Deres andre studioalbum var Scoundrel Days, etterfulgt av opphold på disse veiene og øst for solen, vest for månen, må Mags ofte rapportere mellom Morten og meg, og den offisielle seremonien fant sted den 6. november 2012.

Før Morten kom til Pål og Magne, var han lederens sang av et soulband, kalt “Souldier Blue”.

I 1993 gjorde Harket et cover på “Can not Take My Eyes Off You” av Crewe / Gaudio på Conehead 1993 lydspor. Han har også utført og jobbet med mange andre skandinaviske artister som Bjørn Eidsvåg, Silje Nergaard, Oslo Gospel Choir, Espen Lind, Elizabeth Norberg-Schulz og Carola Häggkvist.

Harket har samarbeidet i liveopptredener og i studioopptak med flere artister. St. Bandet sluppet den kommersielt skuffende Memorial Beach, hvoretter bandet satte seg.

Harket re-ble med sine kolleger i A-ha i 1998 for å utføre på Nobels fredspris konsert. 14. mai 1989) Jonathan Henning Adler jobbet Malmquist Harket (f. Den fjerde jubileum han begynte å skrive musikk og spille piano.

Harket har tre barn med sin tidligere konge Camilla Malmqvist Harket, til hvem han var gift mellom 11. februar 1989 og 1998: Jakob Oscar Martinus Malmqvist Harket (f. “Han har gitt meg selvtillit, oppfordrer meg til å snakke med folk, ikke å være redd, og å bruke evner jeg har.

Morten Harket, født 14. september 1959, er en norsk vokalist og musiker, best kjent som leder av synth rock / rock band A-ha, som utgitt ti studioalbum og toppet kartene internasjonalt etter at de hadde truffet “Take On Me “i 1985. Blant dem, Pakistans rockeband Junoon på sangen” Piya “, Hayley Westenra på” Children First “.

To av disse albumene ble sunget på norsk, men albumet hans, Wild Seed, ble mer av en internasjonal suksess på grunn av sin engelske tekst. Olav for deres bidrag til norsk musikk. I april 2014 lanserte Harket sitt sjette album med tittelen “Brother”.

Furuholmen sier at Harket “sterkt tror på alt han gjør. På A-ha-opptak har Morten sunget med Graham Nash, Lissie, Alison Moyet, Ian McCulloch, Ingrid Helene Håvik og Anneli Drecker.

Image result for morten harkets
Harket ga ut et annet soloalbum, brev fra Egypt, 28. mai 2008 via Universal Records Germany.
I 2009 skapte og utførte Harket hovedtemaet for A Name er et navn, en film om Makedonia av Sigurjon Einarsson.
I april 2012 lanserte Harket sitt nye soloalbum, Out Of My Hands i både Norge og Tyskland, og 14. mai i Storbritannia. Også for bandet, og det ble gitt bort til oss. Morten er faktisk den eneste i Norge som hadde så mye ambisjon som jeg gjorde. Det er bra at vi er så forskjellige og fortsatt respekterer hverandre. “En slags julekort” og “Spansketrappen” var de mest vellykkede tallene. 30. desember 1990), og Anna Katharina Tomine Malmquist Harket (f. “Mortens far hadde til hensikt å bli en klassisk pianist, Morten Ook Tok piano leksjoner om en stund, men manglet disiplinen til å øve. Før de startet A-ha i 1982, Harket hadde dukket opp på Oslo klubb scene som en sanger for blues outfit Souldier Blue.

Trioen, komponert av hovedmusiker Harket, gitarist Paul Waaktaar-Savoy (Pål Waaktaar for ekteskapet i 1994), og keyboardist Magne Furuholmen, dannet 14. september 1982, og forlot Norge for London for å lage en karriere i musikkbransjen. Harket har også sluppet seks soloalbum. Chief Rem skrev for å skrive de fleste sanger, Ratcliff behandlet alle tekniske og musikalske aspekter, Slater var International Business Manager og tilknyttet Warner Brothers Headquarters.

Bandet sier navnet A-ha kommer fra en tittel Paul har til hensikt å gi til en sang; han dithering mellom tittelen “A-ha” og “A-hem”. Etter at A-ha ble sittende i 1994, fulgte Harket en solokarriere og har hittil sluppet seks studioalbum. Jeg antar at vi begge har store egoer. Singel Internasjonal suksess Hjulpet As debutalbum Hunting High and Low for å selge over 10 millioner eksemplarer verden over Harket har også en datter, Henny, født 2. februar 2003, med kjæresten Anne Mette Undlien.

Resten var enten lett å lytte til sanger eller dypere sanger, som “Øst Timor” og “Brodsky Tune” som hadde politiske budskap i dem. Han er en ekspert på å alltid få det siste ordet, enten det er riktig eller ikke. Billetter til A-konsert på Oslo Spektrum den 4. desember 2010 utsolgt innen 2 timer.

September 2015 ble A-ha gjenforenet for en stor mengde samlet på Rock in Rio 2015-festivalen i Rio de Janeiro, Brasil, som førte til en gjenforeningsturné og Cast in Steel-albumet.

I juni 2017 ble bandet utført for MTV Unplugged i hjemlandet. Han husker bandet sitt første besøk i London sammen, hvor Harket brente alle klærne og re-fashioned sin garderobe. Harket har en annen datter, Karmen Poppy, født 7. september 2008, med Inez Andersson. Den norske ordningen St. Han har modet av sin egen tro og kan ikke rystes. A-ha ble oppløst i 2010 etter at de spilte sin siste konsert i Oslo.

I 2015 laget A-ha sitt eget album Cast In Steel og utførte en World Tournament, sparket på Rock i Rio i Rio de Janeiro, Brasil 27. september 2015. ”

Magne Furuholmen beskriver Harket som “sammen”. Også komponert en sang med sin fetters sønn, Blade Whitehead, for en årlig musikk natt.

Reidars sønn, en lege på sykehus, og Henny, økonom og bror til Gunvald, Håkon, Ingunn og Kjetil, vokste opp i Asker i Sør-Norge. De valgte studiet av musiker, produsent og snart-til-være-leder, John Ratcliff, fordi den hadde en Space Invaders-maskin.

Ratcliff introduserte bandet til sin leder, Terry Slater, og etter noen møter hadde A-ha to ledere. Slater og Ratcliff dannet sammen T.J.

Notatet holdes overskride bryststempelnotatet i Bill Withers berømte sang Lovely Day med 2,2 sekunder.

I oktober 2009 annonserte A-ha at de ville oppløse seg etter en avskjedsturné i 2010. Siden 1998 har A-ha gitt ut fire studioalbum og flere samlinger. Vi sitter på en måte i vår egen lille verden mens Mags er mer Morten så gjennom Pauls notatbok og kom over navnet, som han likte, og umiddelbart bestemte seg for at det var riktig navn.

I 1984 lanserte A-ha sin første single, “Take On Me”, treff bare på tredje forsøket i 1985, etter å ha blitt spilt inn og ledsaget av en musikkvideo regissert av Steve Barron. Bandets nyeste studioalbum før den splittede foten av fjellet ble utgitt våren 2009.

Harket holdt et notat i 20,2 sekunder i A-ha 2000-sangen “Summer Moved On”, antatt å være den lengste notatet i britisk karthistorie. Musikalske påvirkninger inkluderte Uriah Heep, Jimi Hendrix, Queen, Johnny Cash, Simon og Garfunkel, David Bowie og James Brown.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *